افتتاح انبار مرکزی داروخانه های آموزشی دانشگاه

در آستانه زادروز فرخنده حضرت امام علی (ع)  و همزمان با آغاز هفته سلامت انبار مرکزی داروخانه های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افتتاح شد.

به گزارش وب دا، درآیین افتتاح این طرح که در زمینی به مساحت 900متر مربع در دوبخش انبار دارو و دفاتر اداری؛درمحدوده انبارهای مرکزی دانشگاه واقع در بلوار شفا ایجاد شده است، دکتر صابری(معاون غذا و دارو) دکتر ایمن شهیدی(رییس دانشکده داروسازی)دکتر وحدتی(مدیر داروخانه های آموزشی دانشگاه) و جمعی از اساتید دانشکده داروسازی و کارکنان حضور داشتند.

دکتر وحدتی مدیر داروخانه های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هدف از ساخت این  انبار را ایجاد سامانه جامع انبار دارویی و لوازم مصرفی برای بهره برداری در سطح داروخانه های آموزشی دانست و بیان داشت:" با برنامه عملیاتی تدوین شده,پیش بینی می شود با خرید یکپارچه نیازهای دارویی؛بتوانیم ضمن برخورداری ازتخفیف بیشترشرکتهای تولید وعرضه دارو؛بر روند توزیع و انباراقلام دارویی نظارتی کاملتر داشته و از هدررفت منابع مالی جلوگیری کنیم."

یادآوری می شود این پروژه با اعتباری بالغ بر 220 میلیون تومان از محل درآمدهای داروخانه از تیرماه 1394 آغاز شده و در مرحله نخست بهره برداری؛5 نیروی انسانی مشغول به کار شده اند.