سرپرست معاونت غذا و دارو خبر داد: مدیریت، ذخیره سازی و تامین داروهای استراتژیک در مناطق زیر پوشش دانشگاه

افتتاح داروخانه تک نسخه ای در بیمارستان قائم (عج)سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: با توجه به شرایط خاص استان خراسان رضوی و عزیمت حجم بالایی از زائران و مجاوران بارگاه رضوی در ایام سال به این استان بویژه شهر مقدس مشهد، پیش بینی تامین ذخایر استراتژیک دارو جهت مراکز درمانی؛ بیمارستان ها و داروخانه ها با مشارکت و همراهی شرکت های توزیع دارو؛ بیمه ها انجام شده تا هموطنان دغدغه ای در حوزه دارو نداشته باشند.

به گزارش وب دا، دکتر موفق در نشست ستاد تدارک و توزیع دارو استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی خاطر نشان کرد:  تیم های بازرسی این معاونت در بازه های زماني تعيين شده بر تامین و ارائه خدمات دارویی بیمارستان ها؛مراکز درمانی؛داروخانه ها نظارت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از خرید و فروش های سبدی و خارج از عرف، دریافت گزارش هایی مبنی بر توزیع ناعادلانه توسط شرکت های پخش اقدامات قانونی لازم توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه انجام می پذیرد.

وی با تاکید بر برگزاری منظم نشست ستاد تدارک و توزیع دارو استان، بررسی و پایش نحوه ارائه خدمات شرکت های توزیع دارو، نحوه جذب سهمیه های بیشتر استانی، آخرین وضعیت دارویی مراکز تابعه و شرکت های توزیع دارو، انتظارات معاونت غذا و دارو دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه 9 آمایشی و ... را از جمله اهداف برگزاری این نشست عنوان کرد.

در راستای بررسی و پایش نحوه ارائه خدمات شرکت های توزیع دارو، نشست ستاد تدارک و توزیع دارو استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی با حضور معاونان غذا و دارو دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی مشهد و نیشابور، جمعی از مدیران معاونت های غذا و دارو دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی مشهد؛ بیرجند؛ بجنورد؛ سبزوار؛ گناباد؛ تربت حیدریه؛ تربت جام؛ اسفراین، نمایندگانی از بیمه ها؛ انجمن داروسازان و انجمن صنعت پخش دارو خراسان، مدیران شرکت های توزیع دارو و ... برگزارگردید.

در این نشست در خصوص نحوه توزیع داروهای تحت کنترل، پوشش کامل استان توسط تمامی شرکت های توزیعی، توزیع عادلانه داروهای خاص و عمومی، رعایت سهمیه دارویی داروخانه ها و شهرستان ها در توزیع دارو، کنترل توزیع دارو بصورت سیستماتیک و نرم افزاری و ... بحث و تبادل نظر شد.