توزیع داروی بیماران سرپایی کرونایی مشهد در داروخانه‌های هلال احمر، امام و درمانگاه ولیعصر(عج)

مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در سطح شهر مشهد، 3 داروخانه هلال احمر، امام و درمانگاه ولیعصر(عج) کار توزیع و عرضه داروی موردنیاز بیماران سرپایی کرونایی را برعهده دارند.

دکتر علی روحبخش در گفت‌وگو با وب دا، اظهار کرد: داروی بیماران کرونایی در داروخانه‌های هلال احمر و امام عرضه می‌گردد و به تازگی نیز داروخانه درمانگاه ولیعصر(عج) سپاه امام رضا(ع) به جمع داروخانه‌های توزیع کننده داروی موردنیاز این نوع بیماران اضافه شده و هم‌اکنون 3 داروخانه در سطح شهر مشهد در این حوزه فعال است.

وی با اشاره به بحث اضافه شدن 5 داروخانه جدید در مشهد جهت عرضه داروی بیماران کرونایی، افزود: این موضوع طبق پیشنهادات دریافتی در دست بررسی بوده، اما هنوز اقدامی در این خصوص صورت نپذیرفته، زیرا معتقدیم که 3 داروخانه ذکر شده‌ای که هم‌اکنون فعال است پاسخگوی نیازمان بوده و مشکلی در این خصوص نداریم و اگر نیازی احساس شد تصمیمات جدید اتخاذ خواهد شد.

مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه توان نخبگان صنعت داروسازی در کشور به‌حدی بوده که کمترین نیاز را در بحث داروی وارداتی داریم، خاطرنشان کرد: اکثر داروهای کرونایی که در اختیار این نوع بیماران قرار می‌گیرد تولید داخل بوده و تنها برخی موارد محدود وارداتی بوده و کشور تولیدکننده دارو هم مورد تأیید سازمان غذا و دارو بوده است.