اهدای عضو به یک بیمار زندگی دوباره بخشید

اهدای عضو جوان مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی یک بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در هشتصد و سی و پنجمین ( 835 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي؛ محمد زمان اشترایه 23 ساله ؛ ساکن شهرستان تربت حیدریه كه از بیمارستان امام رضا (ع)  به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی خاطر نشان کرد: کبد  زنده یاد  محمد زمان اشترایه ؛ به  بيمارستان بو علی سینا شیراز  جهت پیوند ارسال شد.