بانوی مرگ مغزی به دو بیمار زندگی دوباره بخشید

اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی دو بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در هشتصد و چهلمین ( 840 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي؛  نوبهاررضایی 56 ساله ساکن شهرستان مانه و سملقان كه از  بیمارستان امام حسن مجتبی (ع)   بجنورد به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی خاطر نشان کرد: کبد  زنده یاد  نوبهاررضایی ؛ در بيمارستان بوعلی سینا شیراز به خانم 45 ساله  ساکن تبریز به صورت رایگان اهدا و پیوند شد و به بیمار زندگي دوباره بخشيد .

وی گفت: قسمتي از پوست مرحومه  به بخش سوختگي بيمارستان امام رضا (ع) جهت پيوند ارسال شد .