اهدای عضو به یک بیمار زندگی دوباره بخشید

اهداء عضو در مشهد لبخند زندگي را بر لبان چهار بيمار نيازمند نشانداهدای عضو بیمار مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی یک بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در نهصدو بیست و پنجمین ( 925 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي آقای ناصر باری 57 ساله ، كه از icu داخلی بيمارستان قائم (عج) به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی خاطر نشان کرد: کبد زنده یاد ناصر باری جهت پیوند به بیمارستان بو علی سینا شیراز ارسال شد .