بانوی مرگ مغزی به شش بیمار زندگی دوباره بخشید

نوجوان مرگ مغزی به 5 بیمار نیازمند عضو زندگی دوباره بخشیداهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجب نجات و ادامه زندگی شش بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در نهصدو بیست و هفتمین ( 927 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي خانم زهرا مشهدی 46 ساله ، كه از ICU  داخلی بيمارستان شهید هاشمی نژاد به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی خاطر نشان کرد: کلیه های زنده یاد  زهرا مشهدی  به آقای 37 ساله ساکن بجستان و آقای 51 ساله ساکن مشهد که سالها از نارسایی کلیه رنج می بردند  و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.

وی گفت: کبد مرحومه زهرا مشهدی جهت پیوند به بیمارستان بو علی سینا شیراز ارسال شد .

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بخشی از پوست زنده یاد  زهرا مشهدی  جهت پيوند به بخش سوختگي بيمارستان امام رضا(ع) ارسال گرديد.

دکتر خالقی افزود: قرنيه هاي مرحومه زهرا مشهدی نیز جهت پيوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال گرديد.