دختر نوجوان مرگ مغزی به سه بیمار زندگی دوباره بخشید

اهدا عضو به شش بیمار زندگی دوباره بخشیداهدای اعضای نوجوان مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجب نجات و ادامه زندگی سه بیمار نیازمند به عضو شد.

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در نهصدو سی وششمین ( 936 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي خانم   نازنین زهرا گلی نوجوان 11 ساله  كه از ICU   اطفال بيمارستان قائم (عج) به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی خاطر نشان کرد: کبدزنده یاد نازنین زهرا گلی در بيمارستان منتصريه  به آقای 33 ساله ساکن بجنورد پيوند و به بیمار زندگي دوباره بخشيد .

وی گفت: قرنيه هاي این نوجوان مرگ مغزی نیز جهت پيوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال گرديد.