اهدای عضو به دو بیمار زندگی دوباره بخشید

دختر نوجوان مرگ مغزی به سه بیمار زندگی دوباره بخشیداهدای اعضای جوان مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجب نجات و ادامه زندگی دو بیمار نیازمند به عضو شد.

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در نهصدو سی وهفتمین ( 937 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي آقای مهدی فخرایی 38 ساله  كه از ICU   اعصاب بيمارستان شهید هاشمی نژاد به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی خاطر نشان کرد: کبدزنده یاد مهدی فخرایی در بيمارستان منتصريه  به آقای 56 ساله ساکن بیرجند پيوند و به بیمار زندگي دوباره بخشيد .

وی گفت: همچنین قلب مرحوم مهدی فخرایی در بیمارستان امام رضا (ع) به خانم 27 ساله ساکن کاشمر پیوند زده شد.