جوان مرگ مغزی به سه بیمار زندگی دوباره بخشید

جوان مرگ مغزی به شش بیمار زندگی دوباره بخشیداهدای اعضای جوان مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی سه بیمار نیازمند به عضو شد.

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در نهصدو هفتادوششمین ( 976 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي آقای نوید شاهینی  23 ساله  كه از بیمارستان امام رضا(ع)  به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی خاطر نشان کرد: یک کلیه و پانکراس زنده یاد  نوید شاهینی به آقای  28 ساله ساکن مشهد و یک کلیه نیز به خانم 29 ساله ساکن مشهد که سالها از نارسایی کلیه رنج می بردند  و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.

وی گفت: کبد مرحوم در بیمارستان منتصریه به خانم 40 ساله ساکن مشهد  پیوند و به  بیمار زندگی دوباره ای بخشید.