مرکز همسان گزینی و خشت اول با هدف ایجاد بستر انتخاب آگاهانه در ازدواج راه اندازی شده است

نقش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ترویج ازدواج سالم درجوانانمسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ازدواج 50نفر از زوج های دانشجو در مرکز فرهنگی خشت اول  در سال گذشته خبرداد.

حجت الاسلام دکتر طباطبایی در گفت و گو با وب دا  با بیان اینکه این مرکز از سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی راه اندازی شد، اظهار داشت: یکی از اتفاق های خوبی که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد محقق شده تاسیس مرکز همسان گزینی و ازدواج خشت اول است که اطلاعات دانشجویان را در فضایی امن گردآوری و ضمن برگزاری جلسات و کارگاه های آموزشی، کیفیت افراد متقاضی ازدواج را بررسی و زمینه معرفی آنان به یکدیگر را فراهم می کند.

وی افزود: در این مرکز به دنبال این هستیم تا با انجام تبلیغات گسترده، امر کیفی سازی ازدواج پایدار و انتخاب آگاهانه را فراهم آوریم.

دکتر طباطبایی از جمله رسالت های این مرکز را، معرفی افراد داوطلب صلاحیت دار در حوزه ازدواج دانست و افزود: افرادی که تمایل به ازدواج دارند پس از نام نویسی در این مرکز و انجام مشاوره های قبل از ازدواج، تست شخصیت و تناسب سنجی و تایید صلاحیت را انجام  و از طریق رابطین ما در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به آنان گزینه های مناسب  معرفی و پروسه‌ی همسان گزینی ایشان با نظارت مسئولان مرکز طی خواهد شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اذعان داشت: فراهم آوردن شرایط یک ازدواج ساده توام با آموزش پایداری آن یک ضرورت در جامعه دانشگاهی به شمار می آید.