مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر برگزاری هفتمین نشست کارگروه توسعه و ارتقای زیر ساخت های آموزش علوم پزشکی به صورت وبینار گفت: این نشست با حضور پنج دانشگاه کلان منطقه 9 آمایشی با تاکید بر نیازسنجی و تجهیز آموزشی در واحدهای مختلف دانشگاه ها و دانشکده های کلان منطقه در بحث آموزش و درمان برگزار شد.

دکتر علی عماد زاده در گفت‌وگو با وب دا؛ در خصوص برگزاری هفتمین نشست کارگروه توسعه و ارتقای زیر ساخت های آموزش علوم پزشکی به عنوان یکی از کارگروه های برنامه تحول آموزش در حوزه سلامت در دانشگاه ها، گفت: این نشست با حضور همکارانی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پنج دانشگاه از کلان منطقه 9 آمایشی کشور به صورت وبینار برگزار شد.

وی ادامه داد: دانشگاه های علوم پزشکی بیرجند، گناباد، اسفراین، سبزوار و بجنورد در این نشست که برای نخستین بار تصمیم بر برگزاری آن به صورت وبینار گرفته شد شرکت داشتند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تاکید کرد: این نشست در مجموع بسیار خوب برگزار شد و به ماموریت خود که نیازسنجی و تجهیز آموزشی در واحدهای مختلف دانشگاه ها و دانشکده ها در کلان منطقه در بحث آموزش و درمان است؛ پرداخت.

دکتر عماد زاده، خاطر نشان کرد: بر اساس مصوبات قبلی این کارگروه بنا بر این گذاشته شد تا تمامی واحدهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه ها و دانشکده های کلان منطقه 9 آمایشی؛ نیازسنجی وضعیت موجود خود را انجام و گزارشی از وضعیت تجهیزات آموزشی خود به کارگروه ارائه دهند.

وی بیان داشت: در این گزارش، دانشگاه علوم پزشکی مشهد به تجربه موفق خود در خصوص راه اندازی آزمایشگاه تکنولوژی آموزشی در علوم پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه اشاره کرد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ابراز داشت: حمایت های بسیار خوبی در راستای راه اندازی این آزمایشگاه در ابعاد مادی و معنوی از سوی معاونت آموزشی و دبیرخانه کارگروه تحول نظام آموزش صورت گرفت؛ که جای تقدیر و تشکر دارد.

دکتر عماد زاده افزود: این آزمایشگاه؛ آزمایشگاه مرجع تکنولوژی آموزشی است؛ که برای نخستین بار در سطح کشور راه اندازی شده و دانشگاه علوم پزشکی مشهد آمادگی خود را جهت بازدید و استفاده از خدمات این آزمایشگاه برای دیگر دانشگاه ها اعلام کرده است.

وی خاطر نشان کرد: دانشکده پزشکی اسفراین نیز در این نشست گزارشی را در خصوص آزمایشگاه مرجعی که در ارتباط با فعالیت های مختلف ایجاد کرده است ارائه و در نهایت به منظور یکنواخت شدن کارها در زمینه ارتقای اعضای هیات علمی تصمیم بر ایجاد بانک اطلاعاتی در این خصوص گرفته شد.

دبیر کارگروه توسعه و ارتقای زیر ساخت های آموزش علوم پزشکی، اظهار داشت: بر این اساس تصمیم بر ایجاد بانک اطلاعاتی در خصوص توانمند سازی اعضای هیات علمی و بانک اطلاعاتی در مورد تجهیزات آموزشی که در دانشکده ها و دانشگاه های کلان منطقه وجود دارند گرفته شد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تاکید کرد: در ادامه بنا شد طرحی تحقیقاتی در دانشگاه علوم پزشکی بجنورد در خصوص بانک اطلاعاتی اعضای هیات علمی تهیه و در نشست بعدی، به دیبر خانه کارگروه ارائه شود. علاوه بر این نیاز سنجی آموزشی مورد پیگیری و گزارش آن در نشست آتی  ارائه می شود.

دکتر عماد زاده افزود: تا انتهای تابستان سال جاری آزمایشگاه مرجع دیگری را تجهیز نهایی خواهیم کرد و امیدداریم محصول قابل ارائه در سطح ملی در همین زمان از این آزمایشگاه ها ارائه شود.

وی از جذب دانشجو در رشته کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی در علوم پزشکی خبر داد و گفت: این دانشجویان نیازمند وجود چنین آزمایشگاهی بودند و حمایت بسیاری در این خصوص از سوی معاونت آموزشی صورت گرفت.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ابراز داشت: تا کنون شش دانشجو در این رشته پذیرش و در مهر ماه سال جاری شش دانشجوی دیگر پذیرش می شوند؛ البته در نظر داریم برای نخستین بار دوره پی اچ دی این رشته را با مشارکت دانشگاه تهران آغاز کرده که در حال حاضر کوریکولوم آموزشی این رشته را تدوین و نخستین دوره به صورت مشترک برای اولین بار در سطح کشور و منطقه برگزار خواهد شد.

دکتر عماد زاده ابراز داشت: این کارگروه وظیفه دارد؛ تا در بحث آموزش جهت رسیدن به پیشرفت؛ زیر ساخت های لازم را فراهم آورد. این زیر ساخت ها تمام تجهیزاتی را که جنبه آموزشی داشته؛ اما در حوزه های درمان نیز مورد استفاده قرار می گیرند، در بر می گیرد.

وی افزود: به عنوان مثال در بیمارستان امام رضا (ع) گروه آموزشی که به تربیت دانشجو مبادرت می ورزند؛ جهت داشتن آموزش بهتر نیازمند تجهیزات آموزشی قابل استفاده و مطلوب می باشند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: در قدم اول تشخیص و نیازسنجی تجهیزات مورد نیاز جهت داشتن آموزش بهتر از وظایف این کارگروه و در قدم دوم فراهم کردن این زیر ساخت ها برای گروه آموزشی مورد توجه قرار دارد. البته راه اندای آزمایشگاه مرجع در سطح منطقه نیز در چار چوب این کارگروه است.

دکتر عماد زاده ابراز داشت: زیرکارگروهی نیز در این میان ایجاد و به بررسی تجهیزات آموزشی در بیمارستان های قائم(عج) و امام رضا(ع) می پردازد. در مجموع کارگروه توسعه و ارتقای زیر ساخت های آموزش علوم پزشکی هر دو ماه یک بار با حضور تمامی اعضاء برگزار می شود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image