مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در حال حاضر 38 طرح تحقیقاتی مصوب با مداخلات کارآزمایی بالینی با موضوع کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال اجراست.
دکتر خلیل آبنوس در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: به همت پژوهشگران و محققان این دانشگاه 646 طرح تحقیقاتی مرتبط با کرونا از ابتدای شروع این پاندمی به ثبت رسیده است که از این تعداد 38 طرح تحقیقاتی مصوب با مداخلات کارآزمایی بالینی در حال اجراست .
وی با اشاره به اینکه پژوهش به عنوان یکی از ارکان اساسی و زیربنای توسعه علمی هر کشوری می تواند در ارتقاء سطح علم و دانش بسیار موثر و مفید باشد افزود: در این راستا معاونت پژوهش وفناوری دانشگاه پس از شیوع گسترده بیماری اجرای طرح های تحقیقاتی مختلف در زمینه های مدیریت پاندمی، کنترل بیماری و دستیابی به یک داروی موثر جهت درمان را در دستور کار خود قرار داد.
مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: خوشبختانه از مجموع طرح های به ثبت رسیده، تاکنون 175 طرح پایان یافته است و ماحصل این طرح های تحقیقاتی نگارش تولید علم ، دارو، فناوری و چاپ مقالات معتبر علمی می باشد.