همایش ازدواج مناسب در جوانان به همت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با همکاری کانون قرآن و عترت و بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار می  شود.

به گزارش وب دا، قائم مقام معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: اين همايش با حضور اعضای هسته های آموزشی ادارات و همچنین مسئولین سلامت نوجوانان، جوانان ومدارس دانشگاههای شرق کشور و شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد 20 آبان در تالار چمران بيمارستان قائم (عج) خواهد بود.

دکتر سید کاظم فرهمند با اشاره به اینکه توانمند سازی جوانان در زمینه ازدواج مناسب یکی از مهمترین سیاست های ابلاغی این دانشگاه به شمار مي رود خاطر نشان کرد: در این همایش تلاش خواهد شد که اعضاء هسته آموزشی در خصوص اهمیت ازدواج و نقش خانواده در ازدواج سالم، آمادگی های قبل از ازدواج، اصول خواستگاری و نحوه انجام تحقیق، معیارهای انتخاب همسر و مهارتهای زندگی توانمند شوند تا در راستاي ترویج ازدواج مناسب و برگزاری دوره های آموزشی ازدواج مناسب در شهرستان ها براي جوانان اقدام نمایند.

وی افزود: مقرر است همایشی با حضور دانشجویان دانشکده های مشهد و با سخنرانی حول محورهای فوق در بعد از ظهر همان روز، در محل تالار ابن سینا برگزار گردد.

شایان ذکر است دانشجویان ،کارکنان و فرزندان جوان پرسنل دانشگاه علوم پزشکی می توانند با ورود به سایت www. mlaum.ir نسبت به ثبت نام و شرکت در همایش فوق اقدام نمایند.

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image