پرفسور دکتر ایوب نماینده سازمان بهداشت جهانی دیگر سخنران کنگره این سمپوزیوم به سیاست های منطقه ای WHO  برای ترویج رژیم غذایی سالم  و چالش های تغذیه در منطقه EMRپرداخت.

وی با اشاره به وضعیت تغذیه در نواحی شرقی مدیترانه اظهار داشت: وضعیت شیردهی در این نواحی 29 درصد و کمتر از میانگین جهانی است و همچنین کمبود ریز مغذی ها از جمله کمبود روی، ویتامین A، B,D روی و کلسیم از چالش هایی است که دراین مناطق با آن روبرو هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 53 درصد علت مرگ و میر در مناطق شرقی مدیترانه به علت بیماری های غیر واگیر است اظهار داشت: بیش از 43 میلیون نفر از مردم این مناطق به بیماری دیابت مبتلا هستند و میزان ابتلا به چاقی در این مناطق بیش از میانگین جهانی است.

پرفسور ایوب تاکید کرد: همچنین در این مناطق مصرف نمک، چربی و شکر نیز بیش از میانگین جهانی است.

وی افزود: در این راستا سازمان بهداشت جهانی در تلاش برای تغییر سیستم های غذایی و بهبود وضعیت تغذیه در این مناطق است.

نماینده سازمان بهداشت جهانی به نقش رسانه های جمعی در تغییر سبک زندگی مردم اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس بررسی های انجام شده 62 درصد تبلیغات غذای ناسالم از طریق رسانه ها صورت می گیرد که در این مسیر باید برنامه های منسجمی طراحی شود.

وی اظهار داشت: در حال حاضر به طور تقریبی تمام مناطق جهان مصرف شکر زیادی را دارند و باید هدف اصلی کاهش مصرف این ماده غذایی باشد.

پرفسور ایوب افزود: بسیاری از کشورها کاهش مصرف شکر را در دستور کار خود قرار داده اند و بر اساس برنامه ریزی قرار است تا سال 2025 مصرف غذاهای سالم جایگزین غذاهای ناسالم در مناطق مختلف جهان شود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image