رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، کسب رضایت مندی حداکثری مردم در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی را مهمترین هدف در این دانشگاه عنوان کرد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی در نشست با روسای بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تشکیل تیم نظارتی و پایش به منظور بررسی وضعیت اورژانس های بیمارستانی و پیش بیمارستانی از دو ماه گذشته در  واحدهای زیر پوشش دانشگاه اظهار داشت: در این مدت بررسی جامع و کاملی از وضعیت اورژانس های بیمارستانی و پیش بیمارستانی صورت گرفته است و بر اساس برنامه ریزی از اول اسفند ماه نسبت به رفع کمبودها و مشکلات موجود در این دو حوزه با همکاری رییس دانشکده پزشکی، معاونین درمان، آموزشی و توسعه مدیریت و منابع و همچنین روسای بیمارستان ها اقدام خواهد شد.

وی تصریح کرد: باید نسبت به رفع مشکلات در اورژانس های بیمارستانی و پیش بیمارستانی به گونه ای اقدام شود تا بتوانیم خدمات شایسته ای را که در شان مردم که همانا ولی نعمتان ما محسوب می شوند، ارائه شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه اورژانس های بیمارستانی، پیشانی ارائه خدمات و در واقع چشم و چراغ دانشگاه به شمار می روند تاکید کرد: باید دراین مراکز بهترین خدمت در بهترین سطح و کیفیت به مردم ارائه شود و کوتاهی در این حوزه از سوی دانشگاه به هیچ وجه پذیرفته نیست و باید نسبت به رفع کمبودها در حوزه های دارو و غذا، نیروی انسانی، تجهیزات و مباحث درمانی و آموزشی در این مراکز به شکل ویژه و خارج از نوبت اقدام شود تا اورژانس های بیمارستانی از هر حیث بی نیاز شوند.

پرسنل اورژانس ها باید از با تجربه ترین نیروهای بیمارستان باشند

دکتر محمد رضا دارابی با اشاره به اینکه در اورژانس های بیمارستانی باید نیروهای با انگیزه و با نشاط به کار گیری شوند و باید در ردیف با تجربه ترین نیروهای بیمارستان ها باشند اظهار داشت: واحدهای نظارتی باید در این حوزه دقت لازم را داشته باشند و به صورت مستمر نسبت به پایش نیروی انسانی در مراکز اورژانس اقدام نمایند.

وی بر حضور مستمر مسئولان و مدیران در واحدهای زیر پوشش تاکید کرد و اظهار داشت: مدیران با حضور در واحدهای زیر پوشش خود ضمن تعامل با پرسنل از کمبودها و کاستی ها بهتر مطلع شده و  نسبت به رفع آن اقدام می کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: حضور مستمر و به موقع مسئولان و مدیران در واحدها می تواند به عنوان یک الگو برای نیروهای آن مجموعه محسوب شود.

تشکیل ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای استقبال از زائران

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه از تشکیل ستاد نوروزی دانشگاه برای استقبال و ارائه خدمت به زائران بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خبر داد و اظهار داشت: در این یک ماه منتهی به پایان سال، بیمارستان های دانشگاهی فعالیت های ویژه ای را خواهند داشت تا بتوانیم خدمات مناسب و جامعی را به مراجعین ارائه دهیم.

دکتر محمد رضا دارابی با بیان اینکه فعالیت اجرایی ستاد نوروزی از 28 اسفند آغاز و تا 15 فروردین ادامه می یابد اظهار داشت: روسای بیمارستان ها در مشهد و شهرستان ها باید نسبت به برنامه ریزی برای ارائه خدمت  فعال و با بهترین کیفیت در 24 ساعت شبانه روز به زائران و مجاوران بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) اقدام نمایند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image