مشاور و رییس دبیر خانه دائمی هیات امنای دانشگاه گفت: در جلسه اسفند ماه سال جاری بررسی بودجه سال 97 و برنامه عملیاتی دانشگاه در سال جدید به عنوان دو موضوع اصلی در دستور کار اعضای هیأت امنا قرار داده شده است.
دکتر سید جواد حسینی در گفت و گو با وب دا؛ در خصوص برگزاری جلسه اسفندماه سال 96 هیأت امنای دانشگاه، گفت: این جلسه در تاریخ چهاردهم اسفندماه جاری در ساختمان قریشی از ساعت هشت الی 11 ظهر برگزار می شود.
وی ادامه داد: در این جلسه در خصوص بودجه سال 97 دانشگاه تلاش داریم تا درآمدها و سایر منابع عمومی موضوع بودجه تفضیلی سال 1397 را که به تصویب رسیده است وصول و هزینه ها و تملک دارایی سرمایه ای مطابق با ارقام مندرج در جداول بودجه تفضیلی در حد وصولی درآمدها و سایر منابع با رعایت آئین نامه مالی و معاملاتی هزینه شود.
مشاور و رییس دبیر خانه دائمی هیأت امنای دانشگاه ابراز داشت: بررسی برنامه عملیاتی سال 1397 و الحاقیه های آن جهت اجرا در سطح موسسه و بررسی اجرایی شدن آئین نامه تاسیس کلینیک های ویژه مستقل با پیش بینی تامین اعتبارات از محل درآمد این کلینیک ها نیز از دیگر موضوعات مورد نظر در این جلسه است.
دکتر حسینی اظهار داشت: اجرای آئین نامه مهندسی و ارزیابی مشاغل دانشگاه نیز در این جلسه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
گفتنی است جلسه چهاردم اسفند ماه جاری هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور دکتر مرندی و اعضای هیأت رییسه دانشگاه برگزار خواهد شد.