رییس انجمن جهانی هیپنوتیزم (ISH) گفت: ایران در زمینه کاربرد هیپنوتیزم در درمان بیماری‌های مختلف به ویژه در حوزه مغز و اعصاب به پیشرفت‌های زیادی دست یافته است به حدی که از اقدامات و پیشرفت‌های ایران در این زمینه بسیار شگفت زده شدم.

دکتر برنهارد ترانکل در حاشیه نخستین کنگره  هیپنوتیزم آسیا در مشهد در گفت وگو با وب دا افزود: تاکنون در کنگره های زیادی درباره هیپنوتیزم شرکت کرده ام اما هیچ کدام این تعداد مخاطب نداشته است.

وی ادامه داد: هیپنوتیزم، قسمتی از  فعالیت مغز و سطحی متفاوت از هوشیاری است که خداوند به انسان‌ها هدیه کرده است که می توان از آن در درمان بیماری‌ها استفاده کرد.

رئیس انجمن جهانی هیپنوتیزم (ISH) گفت: هم اکنون هیپنوتیزم برای درمان بیماری‌های مختلف مانند افسردگی، فوبیا و ترس، اضطراب، مشکلات زوجین، روان درمانی، گفتار درمانی و دندانپزشکی کاربرد دارد.

ترانکل افزود: نقش هیپنوتیزم در درمان بیماری‌های مرتبط با شاخه مغز و اعصاب برجسته است و از این تکنیک برای کاهش درد بیمار در عمل‌های جراحی و بدون استفاده از بیهوشی استفاده می شود.

وی  ادامه داد: باید توجه داشت که هیپنوتیزم در درمان همه بیماری‌ها کاربرد ندارد و معمولا ۲۵ درصد از پرونده های درمانی با هیپوتیزم قابل درمان است.

نخستین کنگره بین المللی هیپنوتیزم آسیا  به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور بیش از  هزار نفر از متخصصان و کارشناسان این حوزه از داخل و خارج کشور از23 تا ۲۶ مهر ماه در مجتمع سپید این دانشگاه ادامه دارد. 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image