00190.jpg - 7.41 kBرییس اداره خوابگاههای دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: پذیرش دانشجو در خوابگاه های دانشگاهی بر اساس شرایط آموزشی انجام می شود.

ذوالفقار یعقوبی در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: بر اساس هماهنگی‌های انجام شده با معاونت آموزشی دانشگاه طبق برنامه ریزی‌های انجام شده، دانشجویانی که بایستی در بیمارستان ها حضور داشته باشند اعم از دانشجویان کار ورزی و کارآموزی و یا دانشجویانی که کار آزمایشگاهی و عملی داشتند با ۵۰ درصد ظرفیت اتاق ها  و با اولویت اتاق دونفره اسکان داده شدند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۴ خوابگاه دختران و ۲ خوابگاه پسران در کوی پردیس دانشگاه پذیرای دانشجویان خوابگاهی است خاطر نشان کرد: تمامی دانشجویان در زمان ورود به خوابگاه باید گواهی سلامت را به همراه داشته باشند، ضمن اینکه به طور مستمر وضعیت سلامتی دانشجویان مورد پایش قرار می گیرد.

رییس اداره خوابگاههای دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: توزیع ماسک بصورت هفته ای در بین دانشجویان، انجام تب سنجی شبانه همراه با حضور غیاب در تمامی خوابگاهها، معرفی دانشجویان به درمانگاه کوی پردیس جهت معاینه بالینی روزانه ۲۰ نفر، ایجاد مرکز قرنطینه موقت برای دانشجویان مشکوک به کرونا، معرفی دانشجویان کرونا مثبت به مرکز قرنطینه دانشگاه، نظافت و ضدعفونی روزانه محل‌های استفاده عمومی در خوابگاه نظیر سرویس های بهداشتی و آشپزخانه‌ها ، جا نمایی مواد ضدعفونی در مبادی ورودی و سرویس‌های بهداشتی و اشپزخانه ها،جانمایی  دستگاه ضدعفونی برقی پدالی درب ورودی هر خوابگاه، ضدعفونی نمودن اتاق های دانشجویان درگیر کرونا و جداسازی دانشجویان مشکوک به کرونا از سایر دانشجویان از جمله اقداماتی است که در این راستا انجام شده است.

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image