به گزارش وب دا، مهندس علی حسنی افزود: جوهر قند یا "بلانکیت" یک ترکیب گوگردی است که در گذشته برای سفید کردن نان و قند در نانوایی ها و کارخانه های قند و شکر استفاده می شده است.

وی بیان کرد: استفاده از "جوهر قند" که خطر سرطان زایی دارد، برای سفید کردن نان ممنوع است.

وی خاطر نشان کرد: بدین منظور بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد به صورت دوره ای از نانوایی ها نمونه برداری کرده و اگر استفاده از جوهر قند در نان محرز شود با آنان برخورد قانونی خواهد شد.

مدیر گروه بهداشت محیط حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در سال جاری از بین 200 نمونه برداری انجام شده از نانوایی های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد تنها هشت مورد استفاده از جوهر قند آن هم به صورت خیلی کم گزارش شده است.

مهندس حسني  تعداد نانوایی های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد را سه هزار و 68 واحد مستقر در مشهد و دیگر شهرستان های خراسان رضوی عنوان کرد.

مدیر گروه بهداشت محیط حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: استفاده از جوهر قند در نانوایی ها و کارخانه های قند و شکر جرم محسوب می شود.

به گفته وی، قطع سهمیه آرد و معرفی متخلفان به مراجع قضایی از موارد برخورد با نانوانی هایی است که جوهر قند استفاده می کنند.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون جوهر قند در کارخانه های قند و شکر کاربرد ندارد، چراکه اکنون برای سفید کردن این محصولات از روش های دیگر از جمله تغییر فرآیندها استفاده می شود.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image