به گزارش وب دا، محمد حسن درخشان با اشاره به اینکه با تغییر در ارائه خدمات بهداشتی و افزایش جمعیت زیر پوشش، ایجاد پرونده الکترونیک سلامت یکی از نیازهای جدی به شمار می رود اظهار داشت: پرونده الکترونيک دانشگاه علوم پزشکي مشهد از سال گذشته به صورت پايلوت در مراکز منتخب حاشيه شهر مشهد اجرايي شده است و به استناد مصوبات شوراي هماهنگي استاني برنامه پزشک خانواده ، اجرای آن تا پايان شهريور 95 در دستور کار معاونت قرار دارد.
وی اظهار داشت: در راستاي اجراي بهينه برنامه هاي 15 گانه تحول در حوزه بهداشت، که با 10 پروژه پشتيبان حمايت مي شود، پروژه پشتيباني زير ساخت و عمليات اجرايي پرونده الکترونيک سلامت به عنوان يک تکليف حاکميتي و ملي، یکی از وظایف اصلی حوزه هاي سلامت و بخش بهداشت به شمار می رود.
مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: مديريت بهينه برنامه هاي پيشگيري و بهداشت و نهادينه سازي نظام ارجاع و پسخوراند با لينک به HIS بيمارستاني تحولي ديگر در برنامه هاي سلامت در حوزه پيشگيري خواهد بود.
وی تاکید کرد: نرم افزار پرونده الکترونيک توسط معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با مشارکت بخش خصوصي و نيروهاي بومي طراحي شده است که در مقايسه با ساير نرم افزارها قابليت هاي منحصر به فردي دارد.
گفتنی است: به همین منظور کارگاه يک روزه پرونده الکترونيک سلامت با حضور کارشناسان مسئول گسترش شبکه ها، آمار و فناوري اطلاعات شهرستانهاي تابعه در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.