به گزارش وب دا، کارشناس مسئول بهبود تغذیه دانشگاه در همین راستا از خانواده ها خواست از مصرف زیاد شیرینی و شکلات در میهمانی ها پرهیز نموده و هنگام صرف چای بجای قند و شکلات از کشمش، توت خشک و یا خرما در حد کم استفاده نمایند.

دکتر زهرا اباصلتی اظهار داشت: به منظور پیشگیری از اضافه وزن و چاقی در دید و بازدید های نوروزی افراد می توانند به جای مصرف شیرینی و شکلات از میوه استفاده نمایند.

وي گفت: میوه ها علاوه بر ویتامین ها و املاح معدنی که برای حفظ سلامت بدن لازمند، حاوی ترکیباتی بنام آنتی اکسیدان هستند که نقش آنها در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر از جمله دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان ها شناخته شده است.

دکتر اباصلتی ضمن اشاره به اینکه انواع مغزها و تخمه ها حاوی مقادیر زیادی چربی هستند گفت: هر 100 گرم آجیل حاوی 500 تا 600 کالری انرژی است.

وی همچنین توصیه نمود از انواع آجیل های بدون نمک و یا کم نمک استفاده شود چرا که آجیل های شور با داشتن مقادیر زیاد نمک زمینه را برای فشار خون بالا فراهم می کنند.

کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پرشکی افزود: در میهمانی های نوروزی در وعده نهار و شام برای جلوگیری از دریافت زیاد کالری که با مصرف غذاهای چرب و سرخ شده وارد بدن می شود افراد باید سعی کنند نیمی از بشقاب خود را با سالاد و سبزی پرکرده و از حجم غذای مصرفی بکاهند چرا که مصرف سالا و سبزی بدلیل داشتن فیبر، جذب چربی ها و مواد قندی را کاهش داده و بدین ترتیب از اضافه وزن جلوگیری می کنند.

وی تاکید کرد: افراد از نوشیدن نوشابه حتی انواع کم کالری آن و همچنین آبمیوه های صنعتی که حاوی قند زیادی هستند خودداری نموده و از آب ساده ویا دوغ های کم نمک و بدون گاز استفاده نمایند.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image