به گزارش وب دا، دکتر محمد جعفر صادقی با اشاره به اینکه یکی از روشهای مناسب در آگاه سازی به ویژه در مقوله سلامتی، جلب توجه مردم، افزایش اطلاع رسانی و آموزش است اظهار داشت: در اتوبوس دیابت که از ابتدای هفته سلامت در مکان های پرتردد شهر مشهد، بوستانها و برخی از ادارات و سازمانها مستقر می شود، مراجعین ضمن آگاهی در زمینه بیماری دیابت مورد غربالگری نیز قرار می گیرند.

وی با اشاره به اینکه تا کنون استقبال شهروندان از اجرای این برنامه مناسب بوده است خاطر نشان کرد: در صورت ابتلا مراجعین به بیماری دیابت، افراد برای درمان های تخصصی به مراکز بهداشتی و درمانی ارجاع داده می شوند.

مدیر گروه پیشگیری از بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حال حاضر 10 درصد از ساکنان مناطق شهری به دیابت مبتلا هستند خاطر نشان کرد: سبک زندگی ناسالم، کاهش تحرک، افزایش مصرف دخانیات، کاهش مصرف میوه و سبزی و استرس از علل افزایش دیابت به شمار می رود.

دکتر صادقی مهم ترین راهکارهای پیشگیری از بیماری دیابت را شامل کاهش وزن و تحرک، تعادل در خوردن، کاهش مصرف مواد قندی، افزایش مصرف سبزیجات ومیوه، عدم مصرف دخانیات، کنترل استرس و چک کردن قند خون عنوان کرد.

دکتر صادقی ادامه داد: در ایران نیز روند بیماری دیابت رشد فزاینده ای داشته است، به طوریکه در سال 1386 از هر 20 نفر یک نفر مبتلا به دیابت شناسایی شده است و این تعداد در سال 1404 به ازای هفت نفر یک مبتلا به دیابت پیش بینی شده است.

به گفته وی، این در حالی است که خیلی از مبتلایان به دیابت از بیماری خود اطلاع ندارند و با شناسایی بیماری و کنترل آن می توان از عوارض ثانویه مانند قطع پا، مشکلات چشمی، کلیوی و قلبی و عروقی پیشگیری کرد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image