مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر با اعلام این خبر گفت: تعداد 79 نفر از کارکنان بانک ملی شعب کاشمر در قالب گروه «شکرانه سلامت ،ماهانه سعادت» در این اقدام مشارکت داشته اند.
دکتر یزدانی گفت: قیمت نهایی این دستگاه هشتصد و هشتاد میلیون ریال است که در این اقدام خداپسندانه کارکنان شعب بانک ملی کاشمر مبلغ هفتصد میلیون ریال جهت خرید این دستگاه مشارکت داشته اند و مابقی آن با مشارکت صندوق حضرت علی اکبر (ع) کاشمر و نمازگزاران مسجد پنج تن (مسجد اباذر) کاشمر هزینه خرید این دستگاه تامین شده است.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به استفاده مداوم از وسايل پزشكي و آلوده شدن اين وسايل در اثر استفاده و تماس با مواد ميكروبي، استريل كردن آن ها يكي از موارد ضروري به شمار مي رود.

با توجه به فرسوده بودن دستگاه اتو کلاو بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) کاشمر، این دستگاه با ظرفیت 300لیتر جهت استریل و ضدعفونی وسایل اتاق عمل خریداری و اهدا گردید.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image