مدیر شبکه بهداشت و درمان طرقبه و شاندیز از اجرای طرح رتبه بندی و اعطای سیب سلامت به رستوران های فعال در این شهرستان خبر داد.

 

به گزارش وب دا،  دکتر صحی زاده اظهار داشت: اعطای سیب سلامت به واحدهایی تعلق می‌گیرد که بر اساس ارزیابی بازرسان بهداشتی رتبه عالی بهداشتی را دریافت کرده باشند.رتبه عالی بهداشتی به واحدهایی تعلق میگیرد که در سه بازرسی متوالی رتبه یک بهداشتی را دریافت کرده باشد، رتبه یک بهداشتی به واحد هایی تعلق میگیرد که بر اساس بازرسی انجام شده 90 تا 100 درصد امتیاز را کسب کرده باشند، رتبه دو بهداشتی به واحد هایی تعلق میگیرد که بر اساس بازرسی انجام شده 80 تا 90 درصد امتیاز را کسب کرده باشد و رتبه سه بهداشتی به واحدهایی تعلق میگیرد که بر اساس بازرسی انجام شده 70 تا 80 درصد امتیاز را کسب کرده باشد.

 

وی خاطر نشان داد:چنانچه واحدی در ارزیابی محیطی نمره کمتر از ۷۰ داشته باشد به وی فرصت داده می‌شود تا ساماندهی لازم را انجام وبه نشان سیب سلامت برسند در غیر این صورت آن واحد تعطیل می‌گردد.

 

مدیر شبکه بهداشت و درمان طرقبه و شاندیز افزود: هدف اصلی رساندن واحدهای صنفی غذایی به رتبه نهایی ایمنی است واجرای این طرح موجب می‌شود تا وضعیت بهداشتی واحد‌های صنفی غذایی ارتقاء یابند و در نتیجه غذابا کیفیت بهتر دراختیار مردم قرار گیرد.

وی درادامه بیان داشت: از جمله شاخص‌های اعطای سیب رعایت اصول بهداشتی در محیط و تهیه و نگهداری مواد غذایی در شرایط بهداشتی، استفاده از محلول‌های ضدعفونی کننده در سالم سازی میوه جات و سبزیجات ، نصب تلفن رسیدگی به شکایات بهداشتی در معرض دید مشتریان، اطلاع رسانی از ممنوعیت استعمال دخانیات وغیره است. 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image