در راستاي برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت و به همت مديريت بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشت دانشگاه کارگاه آموزشی آشنایی با تجهیزات کنترل مواد غذایی در سطح عرضه در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شماره دو مشهد برگزار گردید.
به گزارش وب دا، در این نشست که کارشناسان بهداشت محیط مسئول برنامه مواد غذایی شهرستان های تابعه دانشگاه حضور داشتند؛ مدیر بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه هدف از این کارگاه آموزشی را بهبود ارائه سیستم نظارت بر مواد غذایی در سطح عرضه عنوان نمود.
مهندس حسنی در ادامه افزود : در این نشست گروه هدف به مدت 8 ساعت با نحوه استفاده از تجهیزات کنترل مواد غذایی بصورت تئوری و عملی آشنا شدند.
دستگاه TPMکه نشان دهنده فساد روغن مصرفی در پروسه تولید مواد غذایی است و با این دستگاه در واحد صنفی زمان دور ریزی روغن مشخص می شود، دستگاه اندازه گیری PH که در واحد صنفی نانوایی و قنادی میزان PH در نان و خمیر را اندازه گیری می کند، دستگاه اندازه گیری نمک مصرفی در غذا که در واحد صنفی میزان نمک مصرفی و استفاده شده در ماده غذایی با آن اندازه گیری می گردد، دستگاه اندازه گیری بار میکروبی در سطوح تولید مواد غذایی که ميزان بار میکروبی ابزار کار و دست شاغلین راکنتر ل می کند، دستگاه اندازه گیری میزان رطوبت در واحد صنفی ، دستگاه اندازه گیری دما به صورت لیزری و نفوذی از جمله دستگاه هايي بودند که معرفي شدند و نحوه کار با آنها آموزش داده شد.
مهندس حسني خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت کنترل و ایمنی مواد غذایی، دستگاه اندازه گیری آفلاتوکسین و دستگاه اندازه گیری بار میکروبی در مواد غذایی از برنامه های این حوزه است که تهیه آن در دستور کار قرارگرفته است.