بازديد مستمر از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي، اماكن عمومي و مساجد و همچنين بازديد اختصاصي از مراكز توليد زولبيا و باميه و نمونه برداري از اين مواد غذايي از جمله فعالیتهای واحد بهداشت محيط شبكه بهداشت و درمان بردسکن در ماه مبارک رمضان است.
به همين منظور تیمهاي بازديد اين واحد با انجام بازديدهاي مستمر از اماكن تهيه و توزيع مواد غذايي، آشپزخانه ها، قناديها و مراكز فروش آش و حليم، زولبيا و باميه و ساير مواد غذايي و كنترل سلامت خوراكيها سعي در حفظ سلامت مردم در ماه مبارک رمضان دارند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن ازتشدید فعالیت تیم هاي بازرسي در سطح شهر خبر داد و افزود : با نزديك شدن به شبهاي قدر اين بازديدها و نظارت ها ، افزايش چشمگیری خواهد يافت به طوری که در نیمه اول ماه مبارک رمضان 391مورد بازدید از مراکز تهیه ، عرضه و فروش مواد غذایی ، 46 مورد بازدید از اماکن عمومی 39 مورد بازدید از سامانه های آبرسانی انجام شده است و 5 مورد نمونه برداری از مواد غذایی سنتی ، 39 مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی ، 544 مورد سنجش کلر آب ، جمع آوری 130کیلو گرم مواد غذایی فاسد ، برخورد با 20 دستفرش دوره گرد ، و 123 کنترل و سنجش با دستگاههای پرتابل و 14 مورد بازدید مشترک با سازمانهای مرتبط از جمله اقدامات این واحد طی 15 روز اول ماه مبارک رمضان بود.
وی سپس به اهميت نكات بهداشتي درباره زولبيا و باميه در ماه مبارك رمضان پرداخت و گفت : زولبيا و باميه بايد عطر، طعم مناسب و رنگ روشن داشته و آثار ذرات سوخته شده روي آنها نباشد، همچنين اين نوع شيرينيها نبايد بيش از حد خمير باشد و استفاده از هرگونه رنگ خوراكي به استثنای زعفران در تهيه آن ممنوع است. اين نوع شيريني حتيالمقدور به ميزان كم و مصرف روزانه خريداري و حتماً در يخچال يا محل خشك و خنك نگهداري شود.
دکتر حسین زاده توصیه کرد : زولبيا و باميه را بايد از مراكز معتبر كه شرايط بهداشتي را رعايت ميكنند تهيه و از خريد زولبيا و باميه از دستفروشان، دوره گردها، از محلها و افرادي كه صلاحيت بهداشتي را ندارند اجتناب كرد.
دکتر محمد حسین زاده در پايان گفت : همشهريان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه شكايات مردمي 190 وزارت بهداشت یا به شماره تلفن 55420310 -051 یا به سامانه پیامکی شبکه بهداشت و درمان بردسکن به شماره 100002191 اعلام نمايند.