6 لغایت 12 آبان ماه هفته بزرگداشت پدافند غیر عامل و شعار امسال این هفته « پدافند غیر عامل، حصول اطمینان از مصونیت و آمادگی کشور» تعیین شده است.

به گزارش وب دا، رییس اداره کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در همین راستا و به منظور تحقق برنامه های پدافند غیر عامل در جهت مصون سازی جامعه و تحقق شعار ملی در حیطه سلامت، برنامه های زیر ساختی در حوزه بهداشت کشور و با مدیریت اداره کاهش خطر بلایا و حوادث دانشگاه های علوم پزشکی پیگیری می شود.

دکتر محمدرضا جویا ارزیابی خانوارهای ایرانی جهت آمادگی در برابر بلایا و حوادث فناورزاد و انسان ساخت، همچنین آمادگی در برابر بلایای طبیعی را از جمله برنامه های زیر ساختی حوزه بهداشت برشمرد.

وی افزود: در راستای تاب آور کردن خدمات سلامت با ارزیابی 4 هدف مهم شامل جمعیت تحت پوشش، حفظ سلامت کارکنان، ایجاد امنیت محیط کار در برابر بلایا و اجرای برنامه های بهداشتی، گامی بزرگ در جهت ارتقاء این تاب آوری برداشته شده است.

رییس اداره کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت، مصون سازی کشور با تفکر بسیجی و روحیه جهادی‏/ خودباوری و اقتدار علمی با حرکت انقلابی‏/ پدافند غیر عامل، حصول اطمینان از مصونیت و آمادگی کشور‏/ حفظ سرمایه های ملی در برابر تهدیدات سایبری‏/ جامعه سالم ، آماده برابر تهدیدات نوین‏/ استحکام بخشی و صیانت از زیر ساخت های کشور و حفظ سرمایه های کشور با مشارکت های مردمی را از عناوین روز شمار این هفته برشمرد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image