ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شد.

 به گزارش وب دا، قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به اینکه این طرح از 18 لغایت 20 فروردین اجرا می شود گفت: حفظ دستاوردهای برنامه ریشه کنی فلج اطفال در کشور از حساسیت ویژه ای برخوردار است.

دکتر سید کاظم فرهمند خاطر نشان کرد: با توجه به هم جواری با دو کشور پولیو آندمیک (پاکستان و افغانستان) در مرز شرقی و ترددهای بسیار بین المللی، در هر زمان خطر بازگشت مجدد بیماری به کشور وجود دارد.

قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد وجود مرز مشترک با دو کشور بومی فلج اطفال (پاکستان و افغانستان) را نشان دهنده خطر بالای انتشار مجدد بیماری در کشورمان عنوان نمود.

دکتر سید کاظم فرهمند اظهار داشت: در حال حاضر  تلاش ها برای ریشه کنی فلج اطفال در سه کشور بومی فلج اطفال افغانستان، پاکستان و نیجریه تداوم دارد بطوری که وضعیت اپیدمیولوژیک بیماری در جهان و منطقه نشان دهنده کاهش موارد در جهان است.

وی تداوم وضعیت عادی از پولیو در طی سال های 2001‏-2017 میلادی را نشان دهنده تلاش کارکنان معاونت های بهداشت کشور در جهت دستیابی به پوشش بالای واکسیناسیون جاری و انجام با کیفیت عملیات ایمن سازی تکمیلی سالانه دانست.

دکتر فرهمندگفت: بر اساس توصیه های سازمان جهانی بهداشت برای به حداقل رساندن خطر ورود و چرخش مجدد ویروس وحشی پولیو، ضروری است عملیات سالانه ایمن سازی تکمیلی در 2 نوبت به صورت فعال و خانه به خانه انجام گردد.

وی زمان اجرای این عملیات در نویت اول را 18‏-20 فروردین 97 و نوبت دوم  22‏-24 فروردین 97 اعلام نمود.

بر این اساس کلیه مهاجرین خارجی که در اردوگاه ها و یا خارج از اردوگاه اقامت دارند، کلیه خانوارهای ساکن در کلنی ها و محل تجمع عمده مهاجرین خارجی، کلیه نقاطی که به تشخیص معاونین بهداشت پوشش OPV3 کمتر از 95 درصد دارند، کلیه مناطق تحت پوشش تیم سیار، کلیه کودکان زیر 5 سالی که احتمالاً همراه با مادران خود در زندان اقامت دارند تحت پوشش این برنامه قرار خواهند گرفت.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image