معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ؛اجرای پرونده الکترونیک سلامت، اجرای برنامه پزشک خانواده و سیستم ارجاع و تقویت بسته های خدمت موجود را از مهمترین اولویتهای حوزه بهداشت وزارت در دولت دوازدهم برشمرد.
دکتر رییسی در نشست با معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مدیران این مجموعه، ضمن تاکید بر لزوم انجام استانداردسازی و ارتقاء کیفیت خدمات؛ بحث اثربخشی و کنترل هزینه ها را از موضوعات مهم در این راستا عنوان نمود.
وی پرونده الکترونیک سلامت را مهمترین ابزار در راستای استانداردسازی خدمات برشمرد و گفت: الکترونیکی نمودن پرونده سلامت کمک شایانی در پایش و کنترل وضعیت سلامت جامعه خواهد داشت.
معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، تدوین 12 گام اجرایی در راستای اجرای برنامه پزشک خانواده و سیستم ارجاع را از اقدامات مثبت حوزه سلامت خواند و گفت: نظام ارجاع در بطن برنامه پزشک خانواده باید اجرا شود.
وی با تاکید بر اینکه در نظام ارجاع، یک خدمت درست توسط یک فرد درست و در یک فرایند درست باید ارائه شود، گفت: نظام ارجاع نظام ارائه خدمت سطح بندی شده می باشد.
وی خاطرنشان کرد: اعتقاد ما براین است که 75 درصد خدمات باید در سطح یک انجام شود و آندسته از خدماتی که در سطح یک قابل ارائه نیست باید به سطوح بالاتر ارجاع شود.
معاون بهداشت وزارت با تاکید بر کارتیمی، پزشکی خانواده را شامل تیمی خواند که خدمات سلامتی را به مراجعین ارائه میکنند، به طوریکه پزشک نیز در کنار بهورز، مراقب سلامت، پرستار، ماما و... یکی از اعضای این تیم به شمار می رود.
وی در ادامه با تاکید بر تقویت بسته های خدمت موجود، این موضوع را راهی در جهت ارتقاء کیفیت خدمات تعریف شده عنوان نمود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، با تاکید بر نقش مهم و استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی مشهد در منطقه گفت: با حضور تیمهای متخصص در این دانشگاه خوشبختانه شاهد اجرای خوب زیرساختها در برنامه تحول بوده ایم.
دکتر علیرضا رئیسی اذعان نمود حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نقش موثری در اجرای برنامه های پایلوت و اجرای برنامه های نوآورانه در کشور داشته است.