22 مرداد ماه مصادف با اول ذی الحجه ، سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، آغاز هفته ازدواج نامگذاری شده است.
به گزارش وب دا، قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ازدواج مناسب ترین زمینه برای تامین نیازهای روانی، عاطفی و جنسی جوانان بوده و همین امر موجب سلامت دین و اخلاقی جوانان خواهد شد.
دکتر سید کاظم فرهمند اظهار داشت: پژوهشها و تجارب متعددی نشان دهنده آن است که مجرد زیستن، زمینه را برای ابتلا به انواع اختلالات روانی و بیماریهای جسمانی فراهم میکند و این در حالی است که براساس نتایج بدست آمده سلامت جسمانی و روانی افراد متاهل بیشتر بوده و عموماً عمر طولانیتر و وضعیت اقتصادی بهتری دارند.
دکتر فرهمند خاطر نشان کرد: ازدواج یکی از معنادارترین تصمیمات در زندگی یک شخص بالغ بوده و با جنبههای اساسی زندگی در هم تنیده است.
وی تاکید کرد احساس خوشبختی و پایداری در یک ازدواج می تواند تاثیر بسیاری بر سلامتی شخص و به دنبال آن سلامت جامعه داشته باشد.
قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ اجرای برنامه ترویج ازدواج سالم در جوانان را بر مبنای ابلاغ سیاستهای کلی جمعیت خواند و گفت: از آنجایی که مسئله سلامت جوانان یک مسئله فرابخشی است، لذا موفقیت در اجرای برنامه های مرتبط با سلامت جوانان با مشارکت کلیه ذینفعان این امر میسر است.
دکتر فرهمند تشکیل کمیته های ارتقاء سلامت جوانان به منظور هماهنگی های درون و برون بخشی، اطلاع رسانی از طریق جراید و رسانه های جمعی، ایجاد فضاهای اطلاع رسانی در اماکن عمومی، برگزاری جشنواره های فرهنگی در زمینه سلامت جوانان و ....را از عناوین برنامههای هفته ازدواج برشمرد.