قائم مقام معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه اجرای پرونده الکترونیک سلامت یکی از اقدامات مهم دانشگاه به شمار می رود اظهار داشت: تا کنون اطلاعات 4 میلیون نفر در مناطق زیر پوشش دانشگاه در این سامانه به ثبت رسیده است.
به گزارش خبرگزاری وبدا، دکتر سید کاظم فرهمند در نشست خبری هفته دولت خاطر نشان کرد: به زودی پرونده الکترونیک سلامت به پرونده بیمارستانی اتصال پیدا میکند و سیستم ارجاع با اجرای این برنامه تکمیل میشود.
وی با اشاره به اینکه برنامه تحول نظام سلامت یکی از طرحهای بسیار خوبی است که در سال 93 از حوزه درمان شروع شد و پس از آن، در حوزه بهداشت و پیشگیری به اجرا در آمد تصریح کرد: اجرای این برنامه دستاوردهای مهمی را در توسعه زیر ساخت های بهداشتی و ارتقاء شاخص های این حوزه به همراه داشته است.
قائم مقام معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در طرح تحول نظام سلامت با تاکید بر روستاها، سرانه پزشک خانواده 4 برابر شد همچنین تعداد آزمایشات و داروها در طرح تحول پزشک خانواده روستایی افزایش یافت.
دکتر فرهمند تصریح کرد: گسترش شهرنشینی موجب شد تا در طرح تحول نظام سلامت نگرش جدیدی به سیستم شبکه بهداشت و درمان داشته باشیم و فعالیتها را در شهرها نسبت به گذشته افزایش دهیم.
وی اضافه کرد: در حاشیه شهر مشهد 150 درصد مراکز و پایگاههای سلامت اضافه شد و حدود 2 هزار نیروی تحصیل کرده در دانشگاه علوم پزشکی مشهد از طریق برون سپاری وارد طرح تحول نظام سلامت شدند همچنین در مراکز خدمات جامع سلامت روانشناس و کارشناس تغذیه ساکن شد و شاخصهای بهداشت در این مدت بسیار ارتقاء پیدا کرد.
قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در طرح تحول سلامت تاکید خاصی بر بیماریهای غیرواگیر میشود گفت: با اجرای برنامه غربالگری بیماریهای غیرواگیر در سال گذشته20 هزار بیمار دیابتی شناسایی شده است.
دکترفرهمند خاطر نشان کرد: 3 سرطان شایع کلون، دهانه رحم و سرطان پستان در مراکز خدمات جامع سلامت غربالگری میشوند همچنین در این مراکز خطرسنجی بیماری قلبی و عروقی برای افراد بالای 30 سال انجام میگیرد و درصد احتمال بیماری قلبی را در 10 سال آینده با روشهای علمی پیشبینی میکند و سپس دستورات لازم برای سلامتی ارائه میشود.