رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر اساس آخرین ارزیابی های انجام شده در قالب برنامه های پایش ملی از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، طیف زیادی از افراد جامعه به میزان مناسب میوه و سبزی مصرف نمی کنند.

به گزارش وب دا، دکتر زهرا اباصلتی،میزان مصرف مناسب میوه برای هر فرد را دو واحد در روز شامل دو میوه متوسط اعلام و بیان کرد: تنها حدود 14 درصد از ساکنان مناطق تحت پوشش این دانشگاه به میزان کافی میوه مصرف می کنند.

وی خاطر نشان کرد: این موضوع در حالی است که مصرف میوه و سبزی نقش مهمی در کاهش بیماریهای قلبی و عروقی، اضافه  وزن و چاقی دارد.

رییس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، 54 درصد جمعیت تحت پوشش را دچار اضافه وزن و چاقی اعلام نمود و گفت: در گذشته چهار درصد کودکان زیر 5 سال دچار کاهش وزن و لاغری بوده اند و این در حالی است که هم اینک دو درصد کودکان زیر پنج سال از اضافه وزن رنج می برند.

وی تغییر سبک زندگی را مهمترین عامل ایجاد این مسئله برشمرد که نیاز به اصلاح دارد.

دکتر اباصلتی با اشاره به اینکه مصرف نمک در بین افراد جامعه بسیار بالاتر از میزان استاندارد است گفت: نمک یک ریسک فاکتور در بروز فشار خون بالا و بیماریهای قلبی و عروقی محسوب می شود. بر اساس بررسیهای انجام شده 56 درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه سر سفره غذا از نمکدان استفاده می کنند.

رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه افزود: در سطح تمامی مراکز خدمات جامع سلامت، ارزیابی تغذیه انجام می شود لذا همه افراد می توانند با مراجعه به این پایگاهها بطور رایگان از خدمات تغذیه ای بهره مند شوند. 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image