مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ارتقاء سواد سلامت روان جامعه را از مهمترین برنامه های این حوزه عنوان کرد.

دکتر ندا اخروی با اشاره به اینکه یکی از سیاست های تحول نظام سلامت، ارتقاء سواد سلامت روان جامع و کاهش برچسب بیماریهای روان پزشکی است، اظهار کرد :با اجرای برنامه تحول نظام سلامت و استقرار کارشناس سلامت روان در مراکز جامع سلامت  گام موثری در ارتقاء سلامت روان برداشته شد.

وی با بیان اینکه با اجرای برنامه تحول نظام سلامت بیش از 100 هزار بیمار دچار اختلالات روان پزشکی شناسایی شدند خاطر نشان کرد: درصد قابل توجهی از آنها یا از اختلال خود آگاهی نداشتند و یا پشتیبانی نمی شدند. 

مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: همچنین در یک سال و نیم اخیر 12 هزار نفر زیر پوشش دوره های آموزشی پیشگیری از اعتیاد قرار گرفتند.

دکتر اخروی با تاکید براینکه اضطراب و افسردگی دو اختلال شایع است که در مراکز خدمات جامع سلامت درمان می شود، تصریح کرد:  بیماران شناسایی شده در صورت نیاز از طریق پزشک به مراکز معرفی و تحت مراقبت قرار می گیرند.  

وی افزود :در موضوع همسر آزاری و کودک آزاری، 25هزار مادر و کودک خشونت دیده تحت آموزش قرار گرفتند تا دوباره این اتفاق برای آنها رخ ندهد. 

وی گفت : در بحث آموزش های روان شناختی طی سال گذشته حدود 20هزار نفر  آموزش داده شدند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image