مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در امور اجتماعی اظهارکرد: 90 درصد از مولفه های سلامت به سبک زندگی  و ارتقا سواد سلامت افراد بستگی داردکه اصلاح آنها نیازمند همکاری سایر بخش های توسعه و مشارکتهای مردمی است. 

دکتر خدایی در دومین نشست کارگروه ارتقاء فرهنگ سلامت خراسان رضوی حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی جامعه را از مهمترین اهداف برشمرد و تصریح کرد: به طور حتم با مشارکت و هماهنگی با سایر سازمان ها می توان به اهداف ارتقاء سلامت دست یافت.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست اظهار کرد: سوانح و حوادث درمردان و بیماریهای روانی و اختلالات رفتاری نخستین عامل مرگ و یا سالهای از دست رفته عمر به شمار می رود.

دکتر قلیان با تاکید بر همکاری سایر سازمان ها در ارتقاء سلامت جامعه خاطر نشان کرد: در بهترین شرایط 25 درصد عوامل تعیین کننده سلامت مرتبط با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است و مابقی آن به سایر عوامل اجتماعی و همکاری سایرارگان ها باز می گردد.

مسئول دبیر خانه شورای فرهنگی عمومی اظهار کرد: سلامت یک مقوله فرهنگی است وارتقاء یا اصلاح آن نیازمندکار تیمی وزمانبر است.

اطمینان تاکید کرد: جهت پیشبرد کار تیمی، اعضای تیم بایستی در سازه های اصلی و اهداف سند به یک تفاهم مشترک برسند که لازمه دستیابی به این امر تعیین دستور کار، اهداف اختصاصی و شرح وظایف بطور واضح و روشن است.

دومین نشست کارگروه ارتقاء فرهنگ سلامت استان خراسان رضوی با حضور نمایندگان دستگاههای عضو کارگروه ارتقاء فرهنگ سلامت با هدف حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی جامعه  برگزار شد.

سلامت جسمی با مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی، سلامت روانی با مسئولیت دانشگاه فردوسی، سلامت اجتماعی با مسئولیت اداره کل بهزیستی و سلامت روانی با مسئولیت سازمان تبلیغات اسلامی 4 کمیته زیرمجموعه کار گروه ارتقا فرهنگ سلامت است.

 

 

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image