تمایل ذائقه به مصرف مواد شیرین از دوران کودکی آغاز می شود24 مهرماه (16 اکتبر) روز جهانی غذا با شعار "تغذیه سالم برای دستیابی به جهانی بدون گرسنگی" اعلام گردیده است.

قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا گفت: ترکیبی از رژیم های غذایی ناسالم و سبک زندگی بی تحرک، باعث افزایش نرخ چاقی در جهان شده است، که البته نه تنها در کشورهای توسعه یافته دیده می شود بلکه در کشورهای کم درآمد نیز، مشکل گرسنگی و چاقی اغلب با هم وجود دارد.

دکتر سید کاظم فرهمند با تاکید بر اینکه رژیم غذایی ناسالم عامل خطر اصلی چاقی و مرگ و میر ناشی از بیماریهای غیرواگیر از جمله بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و برخی سرطانها است اظهار داشت: چاقی  و سایر اشکال سوء تغذیه تقریبا از هر سه نفر یک نفر را مبتلا میکند. وی در ادامه افزود: پیش بینی ها نشان میدهد که این تعداد تا سال 2025 به یک نفر از دو نفر خواهد رسید.

قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه خاطر نشان کرد: درحال حاضر49.8% افراد 59‏-18 ساله  و 53.2% کودکان زیر 5 سال در استان خراسان رضوی دارای اضافه وزن و چاقی می باشند.

دکتر فرهمند گفت: باتوجه به شعار روز جهانی غذا در سال جاری که به تغذیه سالم تاکید کرده است یک رژیم غذایی، زمانی رژیم غذایی سالم محسوب می شود که با تامین غذای کافی، ایمن، مغذی و متنوع نیازهای تغذیه ای افراد را تامین کند و خطر ابتلا به بیماری را در او کاهش دهد. این رژیم باید شامل میوه، سبزی، حبوبات، مغزها و دانه ها، غلات سبوس دار و غذاهای کم چرب (به خصوص از نظر چربی های اشباع) و با قند و نمک کم باشد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image