معاون بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص جزئیات طرح هر خانه یک پایگاه سلامت گفت: در این طرح که از اول آذر در سه استان به صورت آزمایشی به اجرا درمی‌آید 20 میلیون سفیر سلامت در خانواده‌ها انتخاب و آموزش می‌بینند.

دکتر علی رضا رییسی در گفتگو با وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: سه موضوع پیشگیری و اقدامات پیشگیرانه، درمان‌های اولیه و کمک‌های اولیه‌ی درمانی و نیز خدمات توانبخشی به ویژه برای بیماران مزمن، را  محور آموزش‌های این افراد ذکر کرد و گفت: آموزش‌ها به صورت رایگان صورت می‌گیرد.

وی یادآور شد: این طرح از سوی سازمان بهداشت جهانی با استقبال زیادی مواجه شده است.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در بخش دیگری از این گفتگو با بیان اینکه تعداد خانه‌های بهداشت عشایری تا پایان سال آینده به 360 واحد می‌رسد افزود: این خانه‌ها با ساختار فیزیکی کانکس‌های پیشرفته با تجهیزات استاندارد راه‌اندازی می‌شود.

دکتر رییسی ادامه داد: در این خانه‌های بهداشت سیار 260 بهورز از میان خود عشایر انتخاب و گزینش می‌شوند و آموزش می‌بینند تا به عشایر کوچ‌رو خدمات بهداشتی درمانی ارائه دهند.

دکتر رئیسی در باره‌ی طرح بیمه‌ی بازماندگان از بیمه‌ها گفت: برای افراد کم‌بضاعتی که هنوز تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند طرح بیمه‌ی درمانی در نظر گرفته شده که بر اساس تعرفه‌های دولتی و بر مبنای وسع افراد، بیمه می‌شوند.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح، تمام افراد کشور زیر پوشش بیمه‌ی سلامت قرار می‌گیرند که در مراجعه به مراکز درمانی مشکلی نداشته باشند و پس از این هیچ شهروندی بدون بیمه‌ی درمانی نخواهد بود.

وی یادآور شد: در شروع طرح تحول، 10 میلیون و 300 هزار نفر تحت پوشش بیمه‌ی سلامت قرار گرفتند اما هنوز هم در حاشیه‌ شهرها و مناطق کم‌تر برخوردار، افرادی باقی‌مانده‌اند که پوشش بیمه‌ای ندارند و به همین جهت، طرح بیمه‌ی بازماندگان نیز اجرایی می‌شود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image