مدیر گروه بهداشت  محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: دستورالعمل های اجرایی در خصوص نحوه ضدعفونی کردن نانوایی به نانواها ارائه شده است که در صورت بی توجهی واحد صنفی  بدون ارائه اخطار قبلی ، به دلیل اهمیت شرایط موجود ، پملپ می شود.

مهندس علی اصغرحسنی در گفتگو با وب دا، با اشاره به اینکه نانوایی ها از جمله مراکزی هستند که از اهمیت ویژه ای در پیشگیری از انتشار ویروس کووید-19 برخوردار هستند چراکه غذای غالب مردم نان است و می تواند از طریق نان این بیماری انتقال یابد، ابراز کرد: تمام دستورالعمل های لازم به واحدهای صنفی مانند نانوایی ها، رستوران ها و فروشگاه های بزرگ ارائه شده است تا ضمن ضدعفونی کردن محیط، نکات بهداشتی به عموم مراجعان آموزش داده شود.

وی با بیان ابنکه واحدهای صنفی تولید کننده مواد غذایی باید ضمن رعایت بهداشت، در ابتدای ورود مردم با ارائه مایع ضدعفونی کننده و دستکش به آنها،  شرایط انتقال این بیماری را محدود کنند، بیان کرد: در نانوایی ها نیز دریافت پول نقدی به هیچ عنوان توصیه نمی شود و باید از دستگاه کارتخوان استفاده شود تا زمینه انتقال بیماری کاهش یابد.

مدیر گروه بهداشت  محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد  تاکید کرد: روی دستگاه کارتخوان باید سلفونی کشیده شود تا با مایع ضدعفونی کننده چند بار در روز ضدعفونی شود علاو ه براین خریدار نان باید کارت بکشد و رمز کارت خود را وارد کنند و نانوا فقط اجازه دارد که رسید را تحویل دهد.

وی اظهار کرد: مشتری باید از دست زدن به نانها خودداری کند و نان از طریق نانوا از تنور خارج و به دست مشتری داده شود و در این میان فرد واسطه نباید وجود داشته باشد.

وی با تاکید براینکه نانوا باید حتما دست های خود را ضدعفونی کند و در صورتی که فرد مبتلا به بیماری در نانوایی حضور داشته باشد باید وی را برای استراحت در منزل مرخص کند، گفت: تمام دستور العمل های لازم به نانوایی هادر قالب پوستر از سوی اتحادیه اعلام شده است بنابراین واحد صنفی متخلف به محض ورود بازرسان بهداشت محیط پملپ خواهند شد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image