نان یکی از اقلام اصلی غذایی و روزانه مردم به شمار می رود و در این روزهایی که ویروس کووید -19 شایع شده است این قوت غالب در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی می تواند به یک منبع انتقال دهنده ویروس تبدیل شود.

به گزارش وب دا، شهروندان باید دقت داشته باشند که به دلیل تماس دست با نان در نانوایی ها رعایت اصول پیشگیری، بسیار حائز اهمیت است تا کرونا نگیریم.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بیشترین نقش انتقال ویروس کرونا، از طریق ترشحات دهان نظیر صحبت کردن، عطسه و سرفه، و دست دادن و لمس دست به سطوح آلوده ،امکان پذیر است تصریح کرد: نانی که از تنور بیرون می آید به جهت شدت گرما آلودگی ندارد اما پس از آن در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی می تواند انتقال دهنده ویروس باشد.

مهندس حسنی به شهروندان توصیه کرد از سرد کردن نان در نانوایی به طور جدی خودداری کنند و بلافاصله پس از دریافت آن را در  سفره پارچه ای پیچیده و به منزل ببرند.

وی با تاکید بر اینکه از کاتر و قیچی داخل نانوایی استفاده نشود  و  شهروندان برای تکاندن نان از آرد و یا سنگ به هیچ وجه آن را به سطوح فلزی نانوایی نزنند خاطر نشان کرد: پس از رسیدن به منزل نان را از داخل سفره در آورده  و مراقب باشند تا پشت سفره به نان نخورد و پس از هر بار خرید، سفره نان را بشویند.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه محلی که سفره نان نیز پهن شده باید ضد عفونی شود گفت:  نان را قبل مصرف در مایکروفر توستر و یا تابه قرار داده و حرارت دهید.

وی با بیان اینکه دستور العمل بهداشتی به تمامی صنوف نانوایی ابلاغ شده است که در آن هم به وظایف نانوا و هم مردم اشاره شده است اظهار کرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف به دلیل  اهمیت موضوع ، نانوایی پلمپ خواهد شد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image