معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر پیگیری اطرافیان بیمار مبتلا به کووید-19 و یا مشکوک به این بیماری تاکید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر مهدی قلیان با بیان اینکه باید تمامی موارد مثبت ابتلا به ویروس کووید-19 علاوه بر ثبت پورتال در سامانه سینا نیز به ثبت برسد اظهار کرد: بیماران در صورت ترخیص از بیمارستان تا 14 روز پس آن باید در منزل مورد مراقبت قرار گیرند و اطلاعات وی در سامانه سینا نیز به ثبت برسد.

وی خاطر نشان کرد: علاوه بر بیمار، تمامی اطرافیان وی نیز بر اساس دستورالعمل های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت مورد پیگیری و بررسی قرار می گیرند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: همچنین باید تمامی  اطرافیان افراد فوت شده مثبت کووید 19 ومشکوک اعلام شده از طریق EOCبر اساس پروتکل مورد مراقبت در منزل قرار گیرند.

دکتر قلیان تاکید کرد: همچنین تمامی موارد مراجعین سرپایی به مراکز 16 ساعته که از نظر پزشک به عنوان محتمل تلقی شده اند ، بایستی  دارو برای آنها شروع شودکه لازم است ضمن ثبت اطلاعات داروی تحویلی در سامانه سینا، فرد بیمار و کلیه اطرافیان وی مورد مراقبت در منزل قرار گرفته و اطلاعاتشان در سامانه سینا به صورت روزانه ثبت شود.

وی تصریح کرد: لازم است مراقبین سلامت در تمامی موارد مراقبت تلفنی و یا حضور درب منزل آموزش رعایت بهداشت فردی، حفاظت فردی و بهداشت محیط منزل را مورد تاکید قرار دهند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: همچنین لازم است تمامی  موارد مثبت زنان باردار به کارشناسان سلامت خانواده جهت انجام پیگیری اطلاع داده شود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image