مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: باید از مصرف مواد غذایی حیوانی مانند شیر، تخم مرغ، گوشت قرمز، مرغ، ماهی به صورت خام و نیمه پخته شده اجتناب شود چراکه مصرف خام این گونه مواد غذایی بدن را در برابر ابتلا به ویروس کرونا مستعد می کند.

دکتر زهرا اباصلتی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: ویروس کرونا به دمای معمولی پخت (70 درجه سانتی گراد) حساس است بنابراین به عنوان یک اصل کلی باید از مصرف محصولات حیوانی (شیر، تخم مرغ، گوشت قرمز، مرغ، ماهی) بصورت خام و نیمه پخته شده اجتناب کرد تا زمینه شیوع بیماری از طریق مواد غذایی از بین برود.

وی با اشاره به اینکه ویروس کرونا در شرایط انجماد بسیار پایدار است و در دمای منفی 20 درجه سانتی گراد تا دو سال می تواند زنده بماند، عنوان کرد: ویروس کرونا، ویروس سارس و مرس بر اساس میزان دما، رطوبت و نور ماندگاری متفاوت دارند بنابراین، بهداشت و ایمنی مواد غذایی می تواند از انتقال این ویروس از طریق غذا پیشگیری کند.

مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه هنگام استفاده از مواد غذایی دست های خود را بطور کامل شسته و از تخته و چاقو جداگانه برای خرد کردن گوشت خام و سبزی ها استفاده شود، بیان کرد: تماس مستقیم با حیوانات می تواند زمینه شیوع بیماری را گسترش دهد از همین رو در این ایام از تماس مستقیم با حیوانات پرهیز شود، علاوه براین از ذبح، فروش، تهیه یا مصرف گوشت حیوانات وحشی یا حیوانات اهلی بیمار با علل ناشناخته پرهیز شود.

دکتر اباصلتی با بیان اینکه در هنگام مراقبت از بیمار و کودکان خردسال قبل و بعد از غذا دادن به آنها، حتما دست های خود و بیمار را ضدعفونی و از ظروف شخصی استفاده نمایید، ابراز کرد: امکان انتقال کرونا ویروس از طریق بسته های مواد غذایی وجود دارد لذا توصیه می شود قبل از مصرف؛ بسته های مواد غذایی شسته و از خرید مواد غذایی فله ای یا باز خودداری شود.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image