رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اجرای طرح ارزیابی آگاهی و نگرش تغذیه ای شهروندان در زمینه بیماری کووید-19 خبر داد.
دکتر زهرا اباصلتی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: این طرح در قالب پرسشنامه در راستای ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد اقشار مختلف جامعه در کشور در خصوص تغذیه در زمان شیوع بیماری کووید- 19 اجرایی شده است و شهروندان می توانند با مراجعه به ( اینجا) نسبت به مشارکت در این طرح اقدام نمایند.
وی ضمن دعوت از تمام اقشار مردم جهت مشارکت در این طرح خاطر نشان کرد: این اقدام گام مهمی در ارزیابی آگاهی، باور و عملکرد جامعه در مقابله با ویروس کرونا به شمار می رود و نتایج آن نیز در اتخاذ تدابیر تغذیه ای برای ارتقای سلامت جامعه موثر بوده و راهکاری برای ارزیابی وضعیت موجود در شناسایی باورها و اقدامات درست و نادرست تغذیه ای می باشد.
گفتنی است:این طرح به همت دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری دانشکده تغذیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات اجرا می شود.