مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان "برنامه سلامت رمضان" با اولویت نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن حساس و نظارت بر سامانه های آبرسانی در مناطق زیر پوشش دانشگاه اجرا می شود.
مهندس علی اصغر حسنی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه این طرح با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و همچنین به منظور کاهش و کنترل بيماري هاي مرتبط با آب و مواد غذایی از ششم اردیبهشت الی چهارم خرداد اجرا می شود خاطر نشان کرد: در این طرح بازرسین بهداشت محیط مجهز به دستگاه های سنجش پرتابل نسبت به نظارت و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح، از 8 صبح تا 20 شب اقدام می کنند.
وی خاطر نشان کرد: در این مدت نظارت بر مراکز حساس همچون مراکز تهیه و عرضه و فروش مواد غذایی، فروشگاه ها، مراکز تهیه و عرضه آش، حلیم، کله پزی، نانوایی، زولبیا و بامیه و نظایر آن به شکل ویژه ای خواهد بود و بر این اساس هماهنگی های لازم با سایر دستگاه های نظارتی از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی و نیروی انتظامی و دیگر سازمان ها به منظور تشکیل تیم های مشترک بازرسی و نظارتی شهرستان انجام شده است.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در اجرای این طرح بیش از 300 نفر از بازرسان بهداشت محیط به صورت مستمر بر عملکرد و فعالیت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت خواهند داشت.
مهندس حسنی تاکید کرد: شهروندان نیز در طول ماه مبارک رمضان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی می توانند موارد را با شماره 190 در میان بگذارند.