مدیر شبکه بهداشت و درمان طرقبه و شاندیز با اشاره به بازگشایی تالارها و سالن های پذیرایی این شهرستان با 50 درصد ظرفیت اظهار کرد: در راستای حفظ سلامت مردم، عملکرد فعالیت این مراکز به طور مستمر پایش و مورد ارزیابی قرار می گیرد.
به گزارش وب دا، دکتر فرید رضا صحی زاده در نشست هماهنگی که با حضور فرماندارشهرستان و میزبانی اتحادیه رستوران داران ،تالارداران شهرستان برگزار شد خاطر نشان کرد: بر اساس دستورالعمل های بهداشتی، بازگشایی تالارها و سالن های پذیرایی باید با کاهش تراکم جمعیت در محیط سالن پذیرایی و رستوران (۵۰ درصد ظرفیت) رعایت فاصله حداقل یک متر میان میهمانان ، الزام استفاده تمامی پرسنل از ماسک و دستکش ،استفاده از سیستم تهویه مناسب و یا باز گذاشتن درب وپنجرهها، باشد.
وی اجتناب از تماس کارکنان با یکدیگر از جمله دست دادن،اجتناب از تجمع در محیط کار از جمله رختکن، آبدارخانه، انبار و یا اطراف محیط کار،چیدمان میز و صندلی و نشستن میهمانان با فاصله حداقل یک متر و انجام پذیرایی به صورت سلف سرویس و حتی الامکان از استفاده از ظروف یکبار مصرف را از دیگر موارد مورد تاکید برشمرد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان طرقبه و شاندیز تاکید کرد: گندزدایی کف سالن دو بار در روز بوسیله زمین شور آغشته به مواد ضدعفونی مورد توجه قرارگیرد.