مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به افزایش زمان ارائه خدمات در مراکز خدمات جامع سلامت ویژه بیماران مشکوک و یا مبتلا به کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی در هر مرکز دو پزشک به همراه تیم سلامت نیز برای سرعت بخشیدن به خدمات رسانی مستقر شده است.
دکتر محمد درخشان با بیان اینکه در حال حاضر 11 مرکز خدمات جامع سلامت در مشهد و 18 مرکز در شهرستان های زیر پوشش از ساعت 8 الی 20 به بیماران مشکوک و یا مبتلا به کرونا خدمات ارائه می دهند خاطر نشان کرد: در این مرکز در صورت نیاز علاوه بر دریافت تست از مراجعین، داروی کلرکین نیز توسط پزشک برای بیماران تجویز می شود.
وی اولویت دریافت تست کرونا را افراد بالای 60 سال و بیماران زمینه ای عنوان کرد و گفت: با توجه به مشخص بودن علائم بیماری کرونا، در صورت ویزیت توسط پزشک و دارا بودن علائم، برای بیمار دارو تجویز می شود.
مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از مردم میخواهیم ترددهای غیرضروری بین شهری را به حداقل برسانند، خاطرنشان کرد: این عدد در اروپا به صفر رسیده و در ایران هم که فرهنگ ناب ایرانی را داریم میتواند اینگونه باشد؛ همچنین استفاده از ماسک را باید به جهت حفظ سلامت خود و دیگران داشته باشیم و نباید نیازی به الزامی شدن آن باشد و باید خودمان رعایت کنیم.
دکتر درخشان با اشاره به اینکه بخش عمدهای از افزایش آمارها در موج دوم بهدلیل حضور در مراسمهای عروسی و عزا بوده است، تصریح کرد: متأسفانه در این روزها آمار ابتلا در سنین پایینتر که هشدارها را جدی نگرفتند افزایش یافته است.
مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه مردم به عنوان یاوران حوزه سلامت باید به هرکسی که فاصله اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکند تذکر دهند، بیان کرد: تلاش ما این است که هر خانه یک پایگاه سلامت باشد و قطعاً میتواند مهمترین راهکار در بحث کنترل این ویروس منحوس باشد.