معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: به منظور گسترش خدمات رسانی به بیماران مشکوک و یا مبتلا به کووید-19، زمان فعالیت مراکز خدمات جامع سلامت ویژه کرونا تا ساعت 22 می شود.

دکتر مهدی قلیان در نشست با معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی  با بیان اینکه در حال حاضر 29 مرکز خدمات جامع سلامت ویژه به بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه خدمات ارائه می دهندخاطر نشان کرد: تا کنون فعالیت مراکز خدمات جامع سلامت ویژه کرونا تا ساعت 20 بود که با دستور وزیر بهداشت زمان فعالیت از ساعت 8 تا ساعت22 می شود.

وی با بیان اینکه برنامه نظام ارجاع بیماران مشکوک و یا مبتلا به کرونا از ابتدای اسفند ماه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اجرا در آمد و در قالب این برنامه بیماران در صورت نیاز به خدمات تصویر برداری به درمانگاه های سطح دو و در صورت نیاز به بستری به بیمارستان های مرجع ارجاع داده می شدند خاطر نشان کرد: در حال حاضر نیز این روند ادامه دارد و در کنار خدمات رسانی به بیماران کرونایی، خدمات مراقبتی به تمامی گروه های سنی در مراکز خدمات جامع سلامت پاک  ارائه می شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در اسفند ماه سال گذشته ظرفیت آزمایش کرونا در دانشگاه روزانه 50 مورد بود که با پیگیری ها  و تلاش های صورت گرفته این ظرفیت در حال حاضر به روزانه 600 مورد افزایش یافته است خاطر نشان کرد: مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت ویژه، در صورت نیاز و تشخیص پزشک مرکز، تست pcr بر روی آنها انجام و نمونه ها به آزمایشگاه ها ارسال می شود.

دکتر قلیان خاطر نشان کرد: همچنین به منظور ارائه خدمات مناسب به مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت ویژه کرونا و کاهش زمان حضور بیماران در این مراکز، تعداد پزشکان ،تیم های غربالگری و مراقب سلامت در این مراکز به دو برابر افزایش یافته است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به استفاده از ظرفیت بسیج در اجرای طرح های غربالگری کرونا اظهار کرد: در مرحله نخست غربالگری از مجموع 5 میلیون و 200 هزار جمعیت زیر پوشش، 4 میلیون و 800 هزار نفر زیر پوشش غربالگری قرار گرفتند که این امر گام موثری در شناسایی بیماران مشکوک و یا مبتلا و انجام مراقبت های لازم در زمان مناسب بود.

دکتر قلیان با بیان اینکه بازرسان بهداشت محیط به طور مستمر و روزانه از تمامی مراکز عمومی و اصناف بازدید می کنند خاطر نشان کرد: حرم مطهر رضوی و آستان مقدس رضوی نهایت همکاری را با دانشگاه داشته است و در این مدت بهترین عملکرد را در رعایت دستورالعمل های بهداشتی ارائه داده است.

دکتر مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به منظور بررسی عملکرد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خدمات رسانی به بیماران مبتلای کرونایی در بخش های سرپایی و بستری، به مشهد سفر کرده است.

قرار است در مدت زمان حضور دکتر حضرتی در مشهد، ضمن بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت و بیمارستان های مرجع کرونا، با رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز دیدار و گفتگو داشته باشد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image