0045.jpg - 6.30 kBرییس بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از توزیع واکسن آنفلوآنزا برای گروههای هدف به طور رایگان در مناطق زیرپوشش این دانشگاه خبر داد.

دکتر زهرا نهبندانی در گفتگو با وب دا، با اشاره به اینکه نخستین محموله واکسن آنفلوآنزا عصر دیروز براساس اعلام نیاز دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحویل گرفته شد، خاطر نشان کرد: توزیع این محموله  از صبح امروز در مراکز بهداشت و درمان زیرپوشش این دانشگاه آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه گروه‌های هدف به صورت رایگان واکسن آنفلوآنزا دریافت می‌کنند ، تصریح کرد:  مادران باردار پرخطر، بیماران دچار ضعف سیستم ایمنی با اولویت بیماران دیالیزی، گیرندگان پیوند و بیماران مبتلا به بدخیمی، مبتلایان به تالاسمی ماژور و کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی بویژه افراد در معرض خطر ابتلا به کووید ۱۹ از جمله افراد دریافت کننده واکسن رایگان دولتی می باشند.

رییس مرکز بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تامین و توزیع واکسن آنفلوآنزا در پاییز امسال با توجه به خطر تداخل و همزمانی این بیماری با پاندمی کرونا از اهمیت بسزایی برخوردار است.

وی گفت: تعداد واکسن ارسالی از سالهای قبل بیشتر است و گروههای هدف مشمول واکسیناسیون آنفلوآنزا از این بابت نگرانی نداشته باشند و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی برای دریافت واکسن به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند.

وی اظهار کرد: بیماری آنفلوآنزا دارای سه تیپ A،B،C است و مجموعه‌ای از ویروس‌های عامل این بیماری شناخته شده‌اند که گونه‌های آن هر سال در حال تغییر است اما عمده بیماری آنفلوآنزای انسانی از نوع و تیپ A است که در سال گذشته گونه H۱N۱ بود.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image