217.jpg - 8.76 kBعضو هیات علمی گروه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مصرف نمک تصفیه شده یددار به مقدار کم به جهت فاقد ناخالصی بودنش موجب بهبود عملکرد غده تیرویید می‌شود.

دکتر محمدعلی یعقوبی در گفت‌وگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: مصرف نمک به میزان کم برای بدن مفید است و اضافه کردن ید به نمک مصرفی از سال1373  در کشور باعث بهبود اختلالات تیرویید از جمله بزرگی تیرویید (گواتر) گردید.

متخصص داخلی و فوق تخصص غدد و متابولیسم اندوکرینولوژی با بیان اینکه باید این نکته را در نظر داشت که مصرف بیش از حد هر نوع نمک می‌تواند باعث افزایش فشارخون و در نتیجه بیماری‌های قلبی عروقی بشود، خاطرنشان کرد: با توجه به این که میزان مصرف روزانه نمک در کشور ما بالا است توصیه می‌شود که مصرف نمک در حداقل میزان ممکن استفاده شود و از خوردن غذاهای حاوی نمک بالا مثل غذاهای آماده پرهیز گردد.

وی اضافه کرد: همچنین توصیه می‌شود که از مصرف نمک‌های ناخالص مانند نمک دریا پرهیز شود، چون وجود ناخالصی مثل فلزات سنگین در برخی از نمک‌ها می‌تواند باعث اختلالات گوارشی و غیره در بدن شود.

دکتر یعقوبی در پایان گفت: توصیه می‌شود که خانوارها از نمک تصفیه شده یددار به مقدار کم استفاده کنند، چون فاقد ناخالصی می‌باشد و به خاطر وجود ید در بهبود عملکرد غده تیرویید مفید است.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image