به گزارش وب دا ، مراسم بازگشایی رسمی این تالار با حضور دکتر محمود شبستری رئیس دانشگاه ، جمعی از معاونان ، مدیران و مسئولان دانشگاه و دانشجویان دانشکده بهداشت برگزار شد .
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه تالار رازی با قدمت شصت ساله قدیمی ترین تالار دانشگاه به شمار می رود اظهار داشت : این تالار با هزینه ای بیش از سه میلیارد و 850میلیون ریال در مدت پنج ماه بازسازی و مرمت شده است .
دکتر تقی پور افزایش ظرفیت صندلی سالن در قالب 500 نفر ، راه اندازی سیستم حرفه ای مجهز ، تغییر کاربری سالن ورودی ، تجهیز سالن به سامانه های دوربین مدار بسته ، ایجاد سالن تخصصی جلسات و سالن پذیرایی را از جمله اقدامات انجام شده در این سالن برشمرد.
وی راه اندازی کتابخانه در قالب 500 کتاب لاتین و 5 هزار و 912 جلد کتاب فارسی در مساحت 240 متر مربع به منظور تامین نیازهای مطالعاتی دانشجویان و اساتید ، تبدیل و بازسازی ساختمان نظام پرستاری به گروه مدیریت ، تجهیز سایت دکتر کیهانی ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد بهداشت حرفه ای ، تجهیز سایت دکتر نوری جهت دانشجویان آموزش بهداشت ، تجهیز سایت دکتر روحانی جهت دانشجویان آمار ، راه اندازی سامانه های سرمایشی و گرمایشی تالار و کلاسهای آموزش و تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه میکروبیولوژی را از دیگر اقدامات انجام شده در این دانشکده برشمرد.
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تغییر کاربری سالن تشریح به آزمایشگاه دانشجویان کارشناسی ارشد ،راه اندازی دپارتمان گروه بهداشت محیط ، فضا سازی محوطه دانشکده ، تجهیز و راه اندازی مرکز فناوری اطلاعات ، راه اندازی سالن ورزشی دانشجویان و راه اندازی مرکز پرانیک را از جمله برنامه های در دست اقدام در این دانشکده عنوان کرد.
دکتر تقی پور در ادامه با اشاره به اینکه دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سال 88 فعالیت خود را به طور مستقل آغاز کرده است اظهار داشت :در حال حاضر، 516 دانشجو در رشته کاردانی ، کارشناسی و کارشناسی ارشد و در گروههای بهداشت محیط و حرفه ای (کاردانی تا کارشناسی ارشد )بهداشت و مدیریت (کارشناسی و کارشناسی ارشد )و آمار و اپیدمیولوژی (کارشناسی ارشد آمار زیستی) با 14 عضو هیئت علمی در این دانشکده فعال است .
وی با اشاره به اینکه برنامه استراتژیک دانشکده در قالب سه دوره زمانی از سال جاری به منظور دستیابی به اهداف 1404 بر اساس نقشه جامع علمی کشور طراحی و برنامه ریزی شده است خاطر نشان کرد : این برنامه در ابعاد آموزشی ، پژوهشی ، فرهنگی دانشجویی و منابع طراحی شده است .
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه برنامه ریزی برای دستیابی به اهداف سند چشم انداز 1404 در سطح دانشکده در کشور بینظیر است اظهار داشت : این برنامه در مرحله نخست که از سال 91 الی 95 طراحی شده است به منظور دستیابی افزایش گروههای آموزشی به هفت گروه ، افزایش ظرفیت تحصیلات تکمیلی به 30 درصد ، افزایش نسبت استاد به دانشجو به 22 نفر ، راه اندازی دو مرکز تحقیقاتی ، گسترش برنامه های نظری اسلامی در حوزه علوم بهداشتی ، ترویج تفکر و تربیت اسلامی ، تبیین اخلاق بهداشتی و پیگیری ساخت مجتمع دانشکده و علوم بهداشتی برنامه ریزی شده است .
دکتر تقی پور توسعه گروههای آموزشی به 9 گروه ، افزایش ظرفیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی به 40 درصد ، افزایش نسبت استاد به دانشجو بر اساس شاخصهای کشوری از برنامه های دوره دوم که از سال 1396 الی 1400 برنامه ریزی شده است برشمرد و خاطر نشان کرد : این برنامه در دوره سوم اهدافی از جمله افزایش ظرفیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی به 50 درصد ، توسعه همکاریهای آموزش بین الملل ، توسعه گروههای آموزشی ، راه اندازی پژوهشگاه سلامت ، و راه اندازی دانشکده بهداشت شمس الشموس (ع) طراحی شده است .
در پایان این مراسم از جمعی از مسئولان و مدیران دانشگاهی که در این مدت در توسعه طرحهای دانشکده بهداشت همکاری لازم را داشته اند با اهداء لوح تقدیر قدردانی شد .