به گزارش وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، دکتر محمد رضا صابری در نشست خبری با اشاره به اینکه در این طرح سیستم پذیرش ، بستری و ترخیص بیمار در قالب شبکه انجام می گیرد اظهار داشت : انجام تمام مراحل پذیرش ، ارجاع به بخش، ثبت خدمات پاراکلینیکی از جمله آزمایشگاه ، سونوگرافی ، رادیولوژی ، اتاق عمل و مرخص شدن بیمار در کوتاه ترین زمان ممکن از جمله مزایای این طرح است .

وی با بیان اینکه در این طرح بیش از 5 هزار تخت بیمارستانی زیر پوشش قرار گرفته است خاطر نشان کرد : توسعه تختهای بیمارستانی، بررسی تختهای فعال ، مدیریت مالی ، توزیع مناسب نیرو ، جلوگیری از کسورات بیمه از جمله مزایای مدیریتی این طرح به شمار می رود .

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:دسترسی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی به این سیستم و استفاده از این شبکه در زمان های اورژانس به منظور اطلاع از ظرفیت پذیرش هر بیمارستان از دیگر مزایای این طرح به شمار می رود که با اجرای آن امکان ارائه خدمات درمانی مناسب و سریع که گاهاً منجر به نجات جان بیماران می شود فراهم می شود .

دکتر محمد رضا صابری با بیان اینکه یکی از شاخصهای اصلی توریع بودجه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ضریب اشغال تختهای بیمارستانی است گفت : اجرای این طرح یکی از فاکتورهای اصلی در افزایش ضریب اشغال تختهای بیمارستانی در سال جاری شده است به طوری که این رقم در حال حاضر به 70 درصد رسیده است .

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از قطبهای دانشگاهی کشور به شمار می رود که از نسخه واحد در این طرح استفاده می کند افزود: بر این اساس طرح پرونده الکترونیکی سلامت که یکی ا ز برنامه های پنجم توسعه است امسال به صورت پایلوت همزمان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرا می شود .

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه پرونده الکترونیکي سلامت، در برگیرنده اطلاعات مراقبت بهداشتی درماني در طول حیات فرد، با هدف پشتیبانی از مراقبت مستمر، آموزش و پژوهش است گفت : در این طرح دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار است امسال یک میلیون رکورد مربوط به سلامتی افراد را به ثبت برساند.

دکتر صابری سامانه HIS را از زیر ساختهای اصلی سامانه الکترونیک سلامت عنوان کرد و افزود: پرونده الکترونیک سلامت در سال آینده در تمامی کشور به اجرا در می آید.

وی راه اندازی سامانه نوبت دهی غیر حضوری را از دیگر طرحهایی اجرایی در بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه برشمرد و گفت: این طرح در حال حاضر در بیمارستان امام رضا به صورت تلفنی از طریق کاربر، بیمارستان قائم از طریق اینترنتی و بیمارستانهای کامیات ، امید و خاتم نیر در شرف راه اندازی است .

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هزینه اجرای این طرح را 300 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: تا پایان سال آینده تمامی بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه به سامانه غیر حضوری نوبت دهی مجهز می شوند .

دکتر صابری راه اندازی 80 پروژه فرآیند ؛ راه اندازی پورتال اعضاء هیئت علمی ، مدیریت توزیع داروهای مواد مخدر در 300 مرکز ترک اعتیاد زیر پوشش دانشگاه ، راه اندازی کتابخانه دیجیتال با یک هزار عنوان کتاب ، راه اندازی اتوماسیون اداری ، راه اندازی سیستم حضور و غیاب در 32 واحد زیر پوشش را از دیگر طرحهای اجرا شده در دانشگاه برشمرد.

وی در ادامه با بیان اینکه وب سایت درگاه اصلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با 230 زیر سایت فارسی و 84 سایت انگلیسی در قالب 25 هزار نسخه فعالیت می کند اظهار داشت : در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی وبومتریک رتبه 1404 را در میان 12 هزار دانشگاه و در رتبه بندی سایماگو رتبه 1905 را به خود اختصاص داده است .

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image